Surten a licitació les pilones de la rambla

Per . Actualitzat el

La conselleria d’Espais Públics de l’Ajuntament de Tarragona ha licitat el subministrament dels pilons de seguretat de la Rambla Nova i les rambles President Companys i President Macià. Aquests nous elements de seguretat seguiran la mateixa estètica dels existents a la primera coca de la Rambla Nova, instal·lats durant l’any 2018, i substituiran les actuals barreres New Jersey. D’aquesta manera, una de les artèries principals de la ciutat, des del Balcó del Mediterrani a la Torre dels Vents, estarà protegida de l’entrada de vehicles.

En total s’instal·laran 63 bancs de pedra i 93 blocs. El pressupost de licitació dels nous pilons de seguretat és de 55.000 euros, IVA inclòs. El termini de presentació d’ofertes finalitza el 20 de maig i la previsió és que aquests nous elements de seguretat estiguin instal·lats durant els mesos d’estiu.