Arriba la 27a Festa de la Bicicleta del Morell

Per . Actualitzat el

El Club Ciclista El Morell, amb el suport de l’Ajuntament del Morell i la col·laboració de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil del municipi, organitza un any més la Festa de la Bicicleta. Un esdeveniment esportiu que ja s’ha convertit en tota una tradició al Morell, i que enguany arriba a la 27a edició.
La cita, que tindrà lloc aquest diumenge 12 de maig, arrencarà a les 9.30 hores, amb la concentració dels participants a la Rambla Joan Maragall. La sortida serà a les 10 hores, moment en què les bicicletes començaran a rodar fins a la Granja dels Frares.
Com és habitual, l’organització ofereix dues opcions de circuit: un de curt, de 8 quilòmetres, i un de llarg, de 18. D’aquesta manera, tothom pot prendre part d’aquesta festa sobre rodes, ja que la prova s’adapta a persones de totes les edats i nivells.
Un cop s’arribi a la Granja dels Frares, tots els ciclistes gaudiran d’un esmorzar de xocolata desfeta i coca per recuperar energies i poder encarar millor la pedalada de tornada fins al poble.
Val a dir que els circuits estaran oberts a la circulació, així doncs, s’haurà d’anar amb compte a les cruïlles de camins i de carreteres; així mateix, és obligatori l’ús del casc.
Les inscripcions es poden formalitzar abans de divendres dia 10 de maig per mail, accelmorell@gmail.com,o bé de manera presencial, al pavelló municipal d’esports, facilitant el nom i cognoms, la data de naixement i l’edat i el DNI dels participants