L’Ajuntament engega un nou procés de tramitació electrònica de les obres menors

El sistema permet integrar sol·licitud i pagament de manera telemàtica a través de la seu electrònica

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Salou ha millorat l’accés telemàtic a la tramitació de les obres menors del municipi a través de la seu electrònica de la pàgina web. D’aquesta manera es pretén facilitar la sol·licitud telemàtica de qualsevol tipus d’obra menor, ja sigui subjecte a llicència o a comunicació.

Aquesta acció permet integrar la sol·licitud i el pagament de manera telemàtica a la Seu electrònica, que, d’acord amb la legislació vigent, és el canal de presentació obligatori per a professionals i persones jurídiques. A més, per tal de facilitar la tramitació, s’ha incorporat una relació de supòsits indicant la documentació necessària en cada cas, i el tipus de procediment que li correspon, fent més intuïtiva la tasca de presentació de la documentació requerida per part dels serveis municipals.

El pagament telemàtic es realitza mitjançant targeta de crèdit, tot i que s’està treballant per incorporar en breu la transferència bancària com a mètode de pagament en aquests procediments.

Des del punt de vista intern, els nous procediments permetran agilitzar la tramitació dels expedients reduint els terminis de resolució i millorant, per tant, el servei que es presta a la ciutadania.