Fans del Lluís s’endú la recaptació del 7è aniversari de la perruqueria La Saleta

L’entitat destinarà els 500 € de donatiu a la investigació de la laminopatia congènita

Per . Actualitzat el

Després de les votacions públiques que ha organitzat l’establiment, finalment ha estat el projecte Fans del Lluís qui s’ha endut els 500 € obtinguts durant la celebració del seu 7è aniversari. Han estat un total de 24 persones que han anat a posar-se guapes per col·laborar amb aquesta iniciativa.

Les entitats candidates a beneficiar-se d’aquesta acció eren Amics de la Gent Gran, que ha obtingut un total de 32 vots, Mans per l’acció solidària, amb 11 vots i Fans del Lluís, que han sumat 60 vots. En total han estat més de 100 persones que s’han implicat amb les votacions.

Fans del Lluís és una iniciativa que sorgeix de la Fundació Andrés Marcio on participen familiars i amics propers al Lluís. Dediquen el seu temps i recursos a donar visibilitat i a recaptar fons per a la investigació de la laminopatia congènita, una distròfia muscular severa i molt poc freqüent.

Els diners recaptats ens aquesta jornada serviran per al projecte “Predicció d’arrítmies i mort sobtada en pacients pediàtrics afectats amb Laminopatia”, liderat per l’Hospital Sant Joan de Déu (HSJD). La investigació està duta a terme per l’equip de Cardiologia de la Dra. Georgia Sarquella Brugada, Cardiòloga i Especialista en arrítmies pediàtriques de l’HSJD.

L’acció proposada per La Saleta sorgeix de la voluntat de mostrar el caràcter solidari de l’establiment i el seu compromís amb projectes del tercer sector impulsats al territori.

Aquest 7è aniversari ha comptat també amb la dinamització musical de la DJ Jazz i amb un tast d’alguns productes provinents de l’economia social i solidària, gràcies al grup de consum La Bajoca: xocolates Toni Garci Martín, formatges artesans de Sant Gil d’Albió i mel de la Casa de la Mel.