Prop de 500 participants acull el Campionat d’Espanya Infantil de Karate Kyokushinkai

Per . Actualitzat el

El proper dissabte 4 de maig el Pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra acollirà per quarta vegada consecutiva el Campionat d’Espanya Infantil de Karate Kyokushinkai en la modalitat Kumite i Katas. En aquesta ocasió, es realitzarà el campionat en dos formats diferents: pel matí categoria promeses i per la tarda categoria absoluta. Hi ha prevista la participació de 476 nens i nenes de 18 clubs de diferents punts de l’Estat, dels quals 51 pertanyen a l’entitat torrenca Associació Dojo Zanshin. L’horari de la competició serà de 9 h a 13 h i de 15.30 h a 21 h.

Aquest matí s’ha dut a terme la presentació del campionat, amb la participació del regidor d’Esport, Raúl García; el president i fundador de l’Associació Dojo Zanshin, Carlos Ortiz, i Toni Dote, representant de l’entitat. El regidor d’Esport ha agraït a l’entitat torrenca haver posat Torredembarra en el mapa del karate estatal i ha ressaltat la gran capacitat d’organització del Dojo Zanshin. Per la seva part, Carlos Ortiz ha agraït la col·laboració de la Regidoria d’Esport i també de la Federació IKO España que els ha cedit un total de sis tatamis oficials de competició.

Durant la presentació, s’ha fet públic que Torredembarra és una de les localitats candidates a acollir el primer campionat d’Europa d’aquesta modalitat de karate que es farà a l’Estat espanyol l’any 2020.