Una diada de Sant Jordi molt especial per a la Fundació Estela

Per . Actualitzat el

Un any més els usuaris i usuàries de la Fundació Estela per a la Discapacitat, entitat adherida a la Xarxa de Santa Tecla, es van bolcar amb la Diada de Sant Jordi a la ciutat de Tarragona. La parada de la fundació ubicada a la Rambla Nova de Tarragona va rebre centenars de visitants durant la jornada festiva, atrets sobretot per les roses solidàries i artesanals que el servei del Taller Ocupacional de la Fundació Estela havia elaborat durant les darreres setmanes per distribuir-les en un dels dies més bonics de l’any. En total es van posar a la venda unes 400 roses, la recaptació de la qual es destinarà al finançament de projectes i activitats en el si de la Fundació. Tambés es van repartir punts de llibre i altres elements elaborats pels usuaris del taller ocupacional.

L’estand també va servir per donar a conèixer les nombroses activitats que l’entitat fa en favor dels seus usuaris i usuàries, així com per sensibililtzar la ciutadania sobre la tasca realitzada per les fundacions d’interès públic i com a través d’elles es pot contribuir a dignificar la vida dels col·lectius poblacions més vulnerables.

La Fundació Estela per a la Discapacitat fa més de 40 anys que es dedica a la promoció personal del discapacitat intel·lectual a les comarques de Tarragona i a la millora de la seva integració social, des de la infància fins a l’etapa adulta. Actualment la fundació dona servei a més de 200 persones i a les seves famílies a través de l’Escola d’Educació Especial Escola Estela, una Llar-Residència, un Taller Ocupacional i un Servei Ocupacional d’Inserció (SOI).