Torredembarra commemora el Dia Internacional contra la LGTBIfòbia

Per . Actualitzat el

Amb motiu de la celebració el proper 17 de maig del Dia Internacional contra la LGTBIfòbia, la Regidoria d’Acció Social, a través del SIAD, Servei d’Informació i Atenció a les Dones, organitza aquest proper divendres 3 de maig, a la plaça del Castell, un seguit d’activitats per visibilitzar el col·lectiu LGTBI (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals) i defensar, des de la institució municipal, els drets de les persones sigui quina sigui la seva orientació sexual.

Els actes s’iniciaran a partir de les 19 h, amb  la instal·lació a la mateixa plaça del Castell d’un banc pintat amb els colors de l’arc de Sant Martí. El banc romandrà pintat tot l’any per visibilitzar el col·lectiu LGTBI.

Aquest és el primer any que s’ha programat una jornada en aquest sentit, amb tot un seguit d’accions per sensibilitzar sobre aquesta temàtica.

19 h. Parlaments d’Associacions: H2O (Col·lectiu Gai, Lesbià, bisexual i transsexual del Camp de Tarragona), ATC llibertat (Associació de transsexuals, intersexuals i transgèneres de Catalunya) i Fundació Enllaç.

19.30 h. Concert de ADE-LA.

20.30 h. Concert de Jukebox.