Sardà opta a la reelecció a La Pobla de Mafumet amb una agrupació d’electors

La candidatura, integrada per 5 dones i 6 homes, renova els seus integrants en un 50%, respecte de la que va liderar en els comicis del 2015

Per . Actualitzat el

Joan Maria Sardà liderarà un cop més una candidatura a les eleccions municipals de La Pobla de Mafumet. Qui lidera el municipi des del 1995, i sempre amb majoria absoluta, optarà novament a la reelecció i ho fa, en aquesta ocasió, al capdavant d’una agrupació d’electors en la qual hi destaca la renovació i el rejoveniment dels seus membres, respecte de l’actual equip de govern.

En aquest sentit, la candidatura d’Units amb Sardà per La Pobla presenta la renovació del 50% dels seus membres, tota vegada que alguns dels actuals membres de l’equip de govern municipal han decidit fer un pas al costat per deixar pas a noves incorporacions. Fruit d’aquesta decisió, cinc dels deu primers membres de la llista liderada per Joan Maria Sardà són noves incorporacions.
Malgrat la seva decisió de deixar la política activa, els actuals dirigents municipals que no formaran part de la candidatura d’Units amb Sardà mantindran el seu suport a una llista que compta amb cinc dones i sis homes, i entre la qual hi destaca la joventut com a tret característic.

L’actual alcalde i candidat a la reelecció, junt amb el seu equip al complet, ha demostrat durant les darreres legislatures la seva vàlua per seguir liderant el progrés de La Pobla de Mafumet. A aquest equip se li afegeix ara altres joves pobletans, que aportaran tota la seva il·lusió, coneixements i compromís per seguir treballant en benefici de tots els habitants de La Pobla.

Cal recordar que Joan Maria Sardà és l’actual alcalde del municipi amb majoria absoluta i un total de 10 regidors dels 11 que conformen el plenari municipal, després que en les darreres eleccions va obtenir un 67,8% dels vots emesos. Sardà va accedir a l’alcaldia l’any 1995 i, des de llavors i gràcies a l’intens treball dut a terme junt amb els seus equips de govern, ha sabut renovar la confiança dels pobletans cap a la seva acció de govern.

Entre les fites destacades de la seva trajectòria al capdavant de la corporació municipal hi destaquen la planificació i creació d’equipaments per absorbir les necessitats d’una població creixent que, en la darrera dècada, ha duplicat el nombre d’habitants fins arribar als pràcticament 4.000 residents al municipi.