L’Hospital del Vendrell atén una mitjana de 251 urgències diàries durant els festius de Setmana Santa

Per . Actualitzat el

El servei d’urgències de l’Hospital del Vendrell va gestionar un total de 2.178 altes durant el període de reforç per les vacances de Setmana Santa.  Entre el dissabte 13 d’abril i el dilluns 22 de Pasqua el servei d’urgències de l’hospital vendrellenc va atendre una mitjana de 212 casos (els dies laborables)  i  222 casos (els  dies festius i caps de setmana). Segons el centre assistencial, la xifra global d’atesos en comparació amb la Setmana Santa de 2018 ha representat un increment del 0,8%. Revisant els dies de més demanda (des de Divendres Sant fins als Diumenge de Pasqua), la mitjana d’atenció diària va ser de 251 urgències, un 3%  més que en el mateix període de 2018.

L’increment de l’activitat també es va notar en els serveis d’atenció primària de poblacions com l’Arboç, Vila-seca i especialment a l’ABS del Vendrell, on el cap de setmana festiu es van registrar fins a 100 urgències més que en el mateix període de l’any anterior. En total les sis ABS gestionades per la Xarxa de Santa Tecla al Tarragonès Nord i el Baix Penedès (Arboç, Vendrell, Calafell, Torredembarra, Tarragona IV i Vila-seca) van atendre 2.055 urgències entre el 19 i el 22 d’abril.