El TAS presenta nova programació per aquesta temporada

El Monaguillo, Quim Masferrer o la música de Sau, algunes de les propostes d’aquesta nova etapa

Per . Actualitzat el

Aquest proper dissabte a les 21 hores arrencarà una nova temporada d’espectacles i programacions culturals al TAS de Salou amb el monòleg del Monaguillo ‘¿Sólo lo llevo yo?’. Així, aquesta nova temporada ha dividit la programació en 5 grans blocs; el primer, amb artistes de primer nivell l’encetarà el Monaguillo amb una col·lecció dels seus millors monòlegs, antologia de les seves reflexions i un passeig per la seva infantesa.

En l’apartat musical en la nova temporada hi haurà estrelles de la música com Sau (2 de juny), un projecte que es va formar per commemorar els 30 anys de Sau, i que ha servit per retornar als escenaris dues dècades més tard de la seva desaparició, a tot l’equip que formava part d’una de les bandes essencials del nostre país. Però altres grans noms que passaran pel teatre de Salou . Un altre dels espectacles programats es ‘Bona Gent’ que oferirà Quim Masferrer el divendres 3 de maig. Es tracta d’un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista.

El cinema també hi tindrà cabuda amb la projecció de la pel·lícula Comandante Arian i seguidament col·loqui a càrrec d’Alba Sotorra (7 de juny). El film va ser finalista als premis Gaudí 2019 a la millor peli documental, de la directora que va ser guanyadora de la mateixa categoria al 2016 amb la seva primera peli: Game Over. Es tracta d’una història sobre l’emancipació i la llibertat en ple front de la guerra de Síria, on la comandant Arian guia cap a Kobani a un batalló de dones amb la missió d’alliberar la població que viu sota el jou del Daésh (ISIS).

En l’apartat musical, i sota el títol Tants caps, tants barrets, el D’uo D’Au format per Cristina Ruiz, soprano i Sandra García, piano, presenta una proposta de concert molt variada amb la idea d’arribar a tota mena de públic i apte per a tots els gustos (8 de juny). Els espectacles infantils també hi tenen cabuda amb El llibre de la Selva, a càrrec de Magatzem d’Ars (12 de maig), i el Pot Petit en concert… al teatre, un concert-espectacle participatiu per gaudir en família i cantar sense parar amb música en directe i titelles ( 9 de juny).

El monòleg a càrrec de Fernando Garcia Torres, ‘Lo que yo sé de las mujeres’ (9 de maig) obrirà les sessions d’humor, on García ens donarà les respostes a diverses preguntes que plantegen les dones. Les anomenades ‘Sessions golfes’ (6 de juny), les quals amb caràcter també gratuït, reuniran d’alt l’escenari els més freaks del teatre improvisat, humor canalla sense tabús al més estil improvisat.

Dins la programació del TAS també hi hauran unes jornades de cant coral que se centren al mes de maig. Són el context que permet a les diverses formacions de Salou exposar els seus concerts en el marc del TAS, el referent cultural escènic del municipi. Durant el mes de maig tenen lloc totes les propostes que van des de les corals escolars (8 i 9 de maig), fins a un remix de concerts on comptarem amb la presència de les corals de l’escola de música de Salou (11 de maig), el Cor Infantil,  Cor Mitjà, Cor Duorum i Cor Rapsòdia de L’escola  Municipal  de Música de Salou. També actuaran diverses corals de Salou com el del Coro Vasco Ama-lur, Coral Eixàricia i Coral Alborada (19 de maig); a més de l’actuació del Cor Jove vila de Salou amb l’espectacle ‘Perquè ens dona la gala’ (19 de maig).

Les entrades per als espectacles o actuacions que ho requereixin es poden adquirir anticipades abans del dia de l’espectacle, de dilluns a divendres, de 10 a 14h; a taquilla dues hores abans de l’espectacle; o en línia a la web https://www.bacantix.com/salou.