La Fundació Estela per a la Discapacitat celebra el dia de Sant Jordi

Per . Actualitzat el

Un any més, la Fundació Estela per a la Discapacitat, entitat adherida a la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla, participarà activament en la festa de Sant Jordi a Tarragona amb un estand a la Rambla Nova.

La Fundació Estela per a la Discapacitat ja ho té tot a punt per viure una diada molt especial. La fundació tindrà un estand a la Rambla Nova de la capital tarragonina, on els amants del dia del llibre i la rosa tindran la possibilitat d’aquirir roses solidàries elaborades artesalment pels usuaris i usuàries del Taller Ocupacional. Qui ho desitgi podrà visitar l’estand i ser solidaris, ja que la recaptació assolida amb la venda d’aquestes flors anirà destinada a projectes de la mateixa fundació.