Es busquen músics per actuar per Sant Jordi

Combinats i aMt organitzen un concert al Balcó del Mediterrani

Per . Actualitzat el

La diada de Sant Jordi la cooperativa Combinats, amb la col·laboració de l’Associació de Músics de Tarragona, volen aportar música a la festa del llibre i la rosa amb un espai musical al Balcó del Mediterrani de Tarragona des de les 10h a les 22h.

Enguany, el cartell musical s’obre a qualsevol músic/a o grup que vulgui fer arribar la seva proposta i actuació. Amb totes les propostes rebudes, es farà una selecció final i els seus autors puguin interpretar-les d’alt de l’escenari que es trobaran el proper dimarts al passeig del Balcó del Mediterrani de Tarragona.

Amb objectius molt variats, l’organització vol que aquest esdeveniment sigui una oportunitat per a què els artistes musicals puguin presentar les seves novetats discogràfiques. També que les escoles de música locals tinguin un espai per exhibir-se fora de les seves aules d’assaig i, sobretot, posar tots plegats fil musical a una jornada festiva on tothom és al carrer.

Aquesta jornada servirà també per presentar la nova plataforma de venda d’entrades que promou l’entitat amb el nom: taquilla.coop La proposta es posarà en marxa el proper 01 de Maig i vol esdevenir una plataforma de compra d’entrades per concerts, tallers i activitats culturals i d’oci des de l’economia social i amb el màxim retorn a la cultura.

Una petita aportació anual de 5€ permetrà a l’usuari estalviar-se les comissions de les seves entrades, rebre invitacions, contingut exclusiu i el més important ajudar a promoure l’activitat cultural de proximitat.

Així doncs, l’esdeveniment musical organitzat per Sant Jordi servirà com a tret de sortida perquè públic, sales de concerts, espais que programen activitats i molts més; coneguin aquesta nova prestació pel benefici del bé comú d’uns i altres.

A més a més, des de la cooperativa Combinats és vol promoure i continuar conscienciant la població perquè la gent surti al carrer amb el seu got reutilitzable per brindar en parella o amb amics. Durant l’hora del vermut i/o gaudint d’una actuació musical.