Arriba el 5è Pleamar Vintage Market

S’aposta de nou pel format de dues jornades, el 20 i 21 d’abril, a l’entorn del parc de Voramar

Per . Actualitzat el

Tot és a punt per a una nova edició, la cinquena, del Pleamar Vintage Market d’Altafulla, que aquest dissabte i diumenge 20 i 21 d’abril tornarà a aplegar centenars de persones al parc de Voramar i el seu entorn. Una mostra que novament aposta pel format de dues jornades donat l’èxit d’assistència dels darrers anys.

La cita, que s’ha convertit ja en un acte tradicional més de la Setmana Santa d’Altafulla i en el seu moment va esdevenir el primer mercat vintage de la Costa Daurada, arriba un cop més carregada de propostes. De fet, des de l’organització, Nico Leo, responsable de l’associació cultural Pleamar, ha explicat que es tracta de la “consolidació d’un projecte” que pretén ser “l’híbrid perfecte entre un mercat vintage, gastronomia i un festival de bona música”.

El gran nom d’enguany és la Fundación Tony Manero. El grup barceloní serà el cap de cartell del dissabte a les 19:30h. amb un ampli repertori de música disco i funk. Durant aquesta primera jornada, per l’escenari també passaran DJ’s Pleamar Selektors (11:00h.), TGN Swing amb una sessió de Lindy Hop (12:00h.), Vinilo Travieso (13:30h.), el Sr. Oró Dj (17:00h.), i David Monoman Dj (18:15h.). Des de l’organització s’ha qualificat el programa de “propostes de km 0”, i s’ha avançat que es retrà homenatge a Jota, el responsable del bar musical La Traviesa de Torredembarra, en commemoració del 40è aniversari del seu local.

El diumenge al migdia serà el torn de Xavi Pallaretti Dj (13:30h.). Una actuació a la que se li afegeix enguany una tercera proposta musical, en aquest cas, encarada al públic infantil. Es tracta del concert de Reggae per Xics (12:00h.), que precedirà la sessió del punxadiscos i esdevindrà la gran aposta d’aquesta cinquena edició per la canalla, juntament amb les activitats que se li tornaran a oferir a la plaça Consulat de Mar. A la tarda de diumenge repetiran els Pleamars Slektors (16:30h.), i també hi actuarà Napoleon pincha avec Gemme le cousine Dj (17:30h.). Clourà la jornada el concert de La Soul Machine (19:00h.), que es va haver de suspendre en la passada edició a causa del mal temps.

Aquesta cinquena edició arriba de nou de la mà de l’Associació Cultural Pleamar, que compta amb el suport de la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla. El regidor Jaume Sànchez, de fet, assegura que “sabem que tornarà a ser un èxit”, i que “queda demostrat que l’esdeveniment està consolidat”.

Més enllà de la música en directe, al 5è Pleamar Vintage Market no hi faltaran aquelles propostes que ja s’han convertit en tot un clàssic dins del programa. La participació d’una setantena de parades d’articles vintage i artesania el presentaran de nou com el mercat de segona mà de referència al territori. A més, els visitants també podran tornar a gaudir del Vinil Corner, i de les tradicionals foodtrucks.