Més de cent persones reben consell sobre lactància materna en la jornada «Alletament matern, t’ajudem?»

Per . Actualitzat el

Més de 100 persones van demanar consell sobre lactància materna a les professionals que van ser el passat dimecres, de 10 del matí a 6 de la tarda, a l’envelat informatiu per promoure els beneficis d’aquesta forma d’alimentació natural i sostenible, instal·lada al carrer Colom, al lateral del Mercat Central de Tarragona.

L’organització d’aquesta iniciativa social, que forma part de les activitats incloses dins del Mes de la Salut de l’Ajuntament, va anar a càrrec del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT); Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) Tarragona de l’Institut Català de la Salut (ICS); Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) de la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla; el Centre d’Atenció Pediàtrica Rambla Nova de l’ICS; el Banc de llet materna del Banc de Sang i Teixits i l’Ajuntament de Tarragona.  L’envelat, que feia servir com a eslògan «Alletament matern, t’ajudem?», va acollir diversos tallers informatius sobre lactància materna i es van resoldre, també, dubtes relatius a interacció amb medicaments, donació de llet pels nadons prematurs, alletament de la mare i compatibilitat amb la feina i massatges infantils, entre altres temes. Així mateix, va organitzar-se ‘in-situ’ un sorteig d’un lot de productes de cura, higiene i cosmètica pel nadó.