L’Ajuntament d’Altafulla posa a punt la platja per la Setmana Santa

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament d’Altafulla ha realitzat treballs de redistribució i anivellament de la sorra de la platja aquest dimarts i dimecres. Es tracta d’una actuació que el consistori posa en marxa cada any per aquestes dates amb la voluntat d’oferir a vilatans i turistes un espai en les millors condicions possibles durant la Setmana Santa.

 

L’actuació d’enguany se centra a la zona del Fortí, un dels punts més afectats aquesta temporada pels temporals de llevant, que sovint deixen petjada a la platja del municipi. Malgrat tot, però, les conseqüències de les llevantades no han estat tan severes com altres temporades i aquest cop la platja presenta una situació de força normalitat.

 

El consistori ja ha avançat, això sí, que encara caldrà esperar uns mesos per decidir si serà necessari o no actuar a la platja de cara a l’estiu. L’arribada i la magnitud de possibles nous temporals serà el que determinarà la urgència d’una nova actuació del departament de Costes i del Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient.