Entra en funcionament l’aparcament dissuassiu de l’Horta Gran

Estacionar-hi val un euro al dia de dilluns a divendres i és gratuït els dissabtes i els diumenges

Per . Actualitzat el

Entra en funcionament l’aparcament dissuasiu de l’Horta Gran, amb 220 places. El nou aparcament, molt proper a la riba de Ponent del riu Francolí, té l’accés a través de la Nacional 340 i de la plaça d’Europa, la rotonda d’entrada a l’autovia T-11. L’espai funcionarà com a zona taronja, de manera que els usuaris podran aparcar-hi de dilluns a divendres per només un euro al dia. Dissabte i diumenge l’aparcament serà gratuït.

Situades al costat de l’aparcament, aquest dimecres també començaran a ser operatives dues parades de l’Empresa Municipal de Transports ubicades a la Nacional 340 i que, amb el nom de Carretera de València i en els dos sentits de la marxa, donaran servei a les línies dels autobusos municipals que enllacen el centre de la ciutat amb els barris de Ponent: L-3, L-6, L-30, L-34, L-54 i 72N. El semàfor que ha de permetre als vianants creuar de forma segura la Nacional 340 a la sortida de l’aparcament també s’activarà aquesta setmana.

Des d’Aparcaments Municipals de Tarragona, empresa gestora de l’espai, es recorda que el pagament es pot realitzar físicament a través dels parquímetres i, mitjançant els telèfons mòbils dels conductors, a través de les aplicacions Telpark, Easypark i Whoosh.

Les obres d’adequació de l’espai van començar el passat 20 de febrer i han tingut un cost de 83.447,01 euros.