Presenten la Nit Oberta del comerç amb descomptes, promocions, sortejos i concerts

Se celebrarà el dia 10 de maig amb la participació dels restauradors

Per . Actualitzat el

La Night & Shop es transforma en la primera Nit Oberta del comerç de Tarragona. Enguany se celebrarà el 10 de maig i hi participaran un centenar d’establiments de la ciutat se sumen a la iniciativa. Les botigues obriran portes de les 19h i fins a la mitjanit oferint descomptes, promocions i sortejos amb l’objectiu de dinamitzar la ciutat.

La consellera de comerç, Elvira Ferrando, ha explicat que «volem un comerç bo i viu» i que l’esdeveniment «donarà a la ciutat un valor afegit importantíssim». Per aquest motiu, s’han establert sis zones diferenciades amb propostes que aniran des de les exposicions, els tallers de graffitis per a nens, 14 actuacions musicals o exposicions. També s’ha organitzat un fotomaton solidari i els diners recaptats aniran a parar a l’Associació Espanyola contra el Càncer Catalunya Contra el Càncer.

El president de la Via T, Salvador Minguella, ha dit que amb aquesta iniciativa «volem que passin coses al carrer i que la gent entri a les botigues. Estem ben segurs que tindrà una gran acceptació». L’objectiu de Nit Oberta és ser l’esdeveniment del comerç de referència a la ciutat de Tarragona. Es tracta de mostrar el millor que tenim als nostres establiments, fer promocions internes i donar valor afegit als clients, ha afegit. Un centenar d’establiments s’han sumat a la iniciativa, i esperen que s’hi adhereixin més.

El president de l’Associació d’empresaris d’Hostaleria de Tarragona (AEHT), Javier Escribano, ha assenyalat que se sortejaran 20 menús de manera solidària per a tots aquells que participin en l’esdeveniment, perquè «Tarragona necessita aquest tipus d’iniciatives per continuar viva i activa».

La participació dels restaurants es materialitzarà amb la col·locació de dos photocalls solidaris a un cost de tres euros que donarà dret als participants a entrar en el sorteig de deu menús per a dues persones en un dels establiments associats a AEHT.

Les zones amb activitats durant la primera Nit Oberta del comerç de Tarragona seran la Rambla Nova, la Plaça Verdaguer, el carrer Unió, Gobernador González i els voltants del Mercat Central. A la Casa Joan Miret també hi haurà propostes com actuacions musicals o simuladors de Moto GP.

No és la primera ocasió en què el comerç de Tarragona mostra el seu caràcter més social. Ja en la campanya de Nadal de l’any passat es va col·laborar amb la Fundació Estela, que es va encarregar d’elaborar els motius nadalencs que van decorar els aparadors dels establiments durant les festes.