Obertes les inscripcions per Sant Magí i Sant Tecla

Per . Actualitzat el

La conselleria de Festes de l’Ajuntament ha obert la convocatòria per a inscriure’s a participar en els actes de les festes majors, tant de Sant Magí com de Santa Tecla. Poden fer-ho les entitats, associacions i col·lectius fins al 3 de juny. Aquest any, com a novetat, també s’obre el període per participar en la programació festiva de Sant Joan. En aquest cas, el termini finalitza el 13 de maig.
Aquesta convocatòria dóna l’oportunitat i fa possible que la programació de les festes tingui un contingut obert, participatiu i plural amb les aportacions de les entitats ciutadanes. Tal com es fa en els darrers anys, les propostes han de tenir en compte les accions per millorar la convivència a l’espai públic i el civisme.

Per accedir a la convocatòria i a les fitxes d’inscripció podeu adreçar-vos al web municipal: tarragona.cat.