El Ball de Diables de Vila-seca presenta un conte escrit per Jesús Tibau i il·lustrat per Andreu Faro

Per . Actualitzat el

En el marc dels actes del 30è aniversari de l’entitat cultural vila-secana, aquest dijous es presentava el conte “Volem ser Diables!” autoeditat pel Ball i amb la col·laboració de l’il·lustrador vila-secà Andreu Faro.
El Ball de Diables de Vila-seca ha tornat a omplir la Sala Polivalent de l’Ajuntament de Vila- seca, aquest vegada per presentar el primer conte que s’edita des de l’entitat. “Volem ser diables” naix amb la vocació d’acostar i fer arrelar la cultura popular entre els més menuts de Vila-seca. El conte narra la història de la Pineda i l’Esteve, un nen i una nena de Vila-seca que tenen la il·lusió de ser diables per damunt de tot.
L’autor, Jesús Maria Tibau, va destacar la il·lusió amb la que havia viscut l’edició del conte. “Estic molt i molt content amb el resultat, i il·lusionat que l’hagi il·lustrat l’Andreu”. Les il·lustracions del conte han anat a càrrec dels germans de tinta (com s’autodefineixen) César da Col i Andreu Faro. El vila-secà destacava la facilitat amb la que el Ball de Diables s’havia entès amb César, que des de l’Argentina ha tingut un paper clau en la il·lustració del conte.
La propera Diada de Sant Jordi, el 23 d’abril, el Ball de Diables de Vila-seca organitzarà una paradeta on es podrà comprar el conte per un preu de 12€.