L’Associació oncològica Amadeu Pelegrí lliura 11.000 € a la Xarxa de Santa Tecla per a un estudi sobre el càncer

Per . Actualitzat el

El passat divendres 29 de Març, la Sala Costa Daurada del Centre Cívic de Salou va acollir diferents personalitats, com ara l’alcalde de Salou, Pere Granados, regidors, metges-oncòlegs i investigadors representants dels projectes beneficiaris dels diners recaptats per l’Associació Oncològica Amadeu Pelegrí al llarg de l’any passat 2018, als quals es va fer el lliurament de diferents xecs.

L’Hospital Infantil Sant Joan de Déu va rebre 11.000 euros per un projecte sobre retinoblastomes en càncer infantil, liderat pel Dr. Montero, qui va explicar els avenços que havien aconseguit fins al moment i on invertirien els diners destinats aquest any.
D’altra banda, l’Hospital Sant Joan de Reus va rebre 11.000 euros per l’estudi dirigit per la Dra. Meritxell Arenas, responsable d’Oncologia Radioteràpica, i el Dr. Jordi Camps, coordinador del laboratori del mateix hospital.
Finalment, la Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla de Tarragona, va rebre una donació d’11.000 euros per l’estudi dirigit pel Dr Vicenç Valentí sobre pacients amb neoplàsies metastàtiques.