Setmana Santa plena d’activitats al Museu Pau Casals

Per . Actualitzat el

Aquesta Setmana Santa el Museu Pau Casals obre la seva programació d’activitats amb la visita guiada al Museu. Us emocionareu amb la vida i la música de Pau Casals i reviureu més d’un segle d’història per gaudir d’un dels millors museus d’Europa dedicats a un músic! Una aproximació viva i detallada de la vida de Pau Casals.

L’activitat tindrà lloc el proper diumenge dia 14 d’abril a les 12h del migdia, la duració serà aproximadament d’1 hora i té un cost de 8€ els adults i 5€ els nens a partir de 8 anys.

Després de la seva estrena ara fa dos anys, aquesta Setmana Santa el Museu Pau Casals torna a programar l’activitat “Mar de Sons i Vi, una experiència per als sentits!”. L’activitat, que comença amb la visita guiada al museu i acaba al jardí de la Vil·la Casals fent un tast de vins DO Penedès dels cellers Avgvstvs Fòrvm i Jané Ventura tot escoltant una petita audició de violoncel, té com a objectiu el maridatge entre el vi del territori, la música del violoncel, instrument icona del músic català i l’encant i la història de la Vil·la Casals, situada a primera línia de mar.

L’activitat tindrà lloc el proper dissabte dia 20 d’abril a les 12h del migdia, dura 1 hora i 45 minuts i té un cost de 10€ els adults i 8€ els nens a partir de 8 anys (amb tast de most enlloc de vi).

Així mateix, l’endemà, diumenge dia 21 d’abril, l’activitat proposada és la visita teatralitzada al Museu Pau Casals on, acompanyats de la Maria, la minyona de la Vil·la Casals, i del Ramon, pescador de la platja de Sant Salvador, petits i grans podran descobrir les històries i anècdotes més curioses de les estades de Pau Casals a la seva casa d’estiueig. L’activitat, que està pensada per a tots els públics tindrà lloc a les 12h del migdia i té un cost de 8€ els adults i 5€ els nens a partir de 8 anys.

Cal de tenir en compte que per les tres activitats les places són limitades i que s’ha de fer reserva prèvia trucant al museu (977684276) o bé enviant-hi un correu electrònic (museu@paucasals.org).

Tres propostes doncs, per aprofitar aquests dies que seran festius per a molts i que permetran gaudir i conèixer més a fons la vida de Pau Casals i una de les cases icòniques de Catalunya, on el músic va passar llargues temporades i que encara avui dia és un dels espais amb més encant de la costa daurada. A més a més de les activitats, el Museu Pau Casals estarà obert durant tota la Setmana Santa, de dimarts a diumenge, oferint la possibilitat de visitar-lo de manera lliure.

Més informació a www.paucasals.org.