‘Zap!’ viatja del còmic a la sala d’art Fefu Forès de Tarragona

Per . Actualitzat el

L’exposició ‘Zap! Viatge fantàstic’ és la nova proposta que acull la Galeria Fefu Forès de Tarragona. De la mà del jove tarragoní, Álvaro R. Millán, es tracta «d’un espai de llibertat i art per a la gent de Tarragona i tots els amics que esperen més de Zap i els altres personatges». ‘Zap!’ té el seu origen en un tira còmica que narra les aventures d’en Zap, un extraterrestre irremeiablement optimista, que està d’intercanvi universitari a la Terra.

Juntament amb els altres estudiants del Campus Ipaterra, Zap i els seus amics analitzen els comportaments humans i aprenen com es relacionen, en una mena de faula social que beu de referents com Mafalda i Carlitos i Snoppy. «La sèrie vol ser un retrat de la nostra societat i pretén avivar el debat sobre els estereotips i les discriminacions que ens separen com a individus», explica Millán.
L’exposició es planteja com un acte introductori a la sèrie però que alhora sigui una obra en si, on explicar qui és Zap, d’on ve i celebrar la seva estètica i colors.
La mostra està dividida en sis seccions que fan un repàs del més destacable de la sèrie. «Està enfocada perquè sigui consumida pel públic d’una manera fàcil i divertida», comenta el seu creador.

Álvaro R. Millán és un advocat de 26 anys que des de l’any 2001 ha donat cos a l’univers dels seus personatges. La seva trajectòria professional l’ha portat a formar part del Grup d’Advocats Joves de Tarragona com a vocal, el Club Rotaract de Tarragona com a president i soci i del programa Viure Conecta2 com a presentador.

L’exposició Zap! Viatge Fantàstic es pot visitar fins a finals de maig a la Galeria Fefú Forés ubicada a la Rambla Nova de Tarragona.