Tot a punt per a la Setmana Santa Jove

La Regidoria de Joventut programa una àmplia oferta d’activitats per a joves i infants

Per . Actualitzat el

La Regidoria de Joventut presenta el projecte d’activitats “Setmana Santa Jove 2019” que consisteix en una programació diferent de les activitats que s’han anat duent a terme durant el curs escolar, per provar altres tallers, noves propostes o demandes dels joves i/o associacions del poble, tal i com ha explicat el regidor responsable de l’àrea, Raúl García. Les activitats que es proposen per enguany s’han preparat amb la col·laboració d’entitats culturals i juvenils, la biblioteca i empreses del sector privat. Totes les activitats programades són gratuïtes i es duran a terme a la nova Sala del PIJ (carrer de la Capella, 6):

Dilluns 15 d’abril: Vine al Teatre, de 17.30 a 19.30 h, taller obert d’iniciació al teatre, amb la col·laboració de la Biblioteca Mestra Maria Antònia.

Dimarts 16 d’abril: Balla, amb la col·laboració del Club Anura:

  • de 17.30 a 18.30 h, classe oberta de hip-hop a càrrec d’Anna Belen Nuevo
  • de 18.30 a 19 h, exhibició de hip-hop i break dance
  • de 19 a 20 h, classe oberta de break dance a càrrec de Jandro

Dimecres 17 d’abril: XXL Batels – Batalla de Galls, de 17 a 20 h, amb la col·laboració de XXL Produkziones. Inscripcions a partir del 25 de març (Més informació: Òscar. Tl: 635 601 561)

1r premi: Gravació d’estudi

2n premi: dues places a la sortida d’Aquopolis (amb els Joves TRAC)

3r premi: samarreta WRUNG

Dijous 18 d’abril: Torneig PS FIFA19, de 17 a 20 h. Inscripcions a partir de l’1 d’abril, de 17 a 20 h, al PIJ.

1r premi: Trofeu + dues places a Port Aventura (amb els Joves TRAC)

2n premi: Trofeu + dues places a la Sortida d’Aquopolis (amb els Joves TRAC)

3r premi: Trofeu + bossa i samarreta

Del 16 al 18 d’abril, nova edició del Parc de Jocs de Setmana Santa

Igualment, la Regidoria de Joventut ha organitzat una nova edició del Parc de Jocs de Setmana Santa on els més menuts i joves del municipi, podran gaudir d’un seguit d’activitats (ludoteca, inflables, jocs, tallers temàtics…) El parc es desenvoluparà a la Sala Gran del Casal Municipal (carrer de la Capella, 6) els dies 16, 17 i 18 d’abril, de 17 h a 20 h, i l’entrada és gratuïta. Aquest any com a novetat s’instal·larà un mini-golf, hi haurà noves activitats per a nadons fins a 3 anys, nous inflables i es finalitzarà el parc amb actuacions de ball modalitat de hip-hop i break d’infants de 6 a 12 anys.