Tot a punt per a la II Tarracolúdica amb jocs de ciència ficció

Per . Actualitzat el

La ciència-ficció sempre ha estat una font d’inspiració i creativitat basada en els fonaments i avenços tecnològics existents a cada època. Els jocs de taula inspirats en l’espai i la ciència-ficció, ens permeten capbussar-nos i recrear aquest esperit de recerca, coneixement i… diversió! Sense moure’ns de la taula podrem explorar com poden ser les societats utòpiques o distòpiques que ens presenten els creadors de ciència-ficció o ens podem posar en la pell dels exploradors de l’espai, de les seves dèries i estratègies per arribar a ser pioners en fites de conquesta de l’espai. En aquest context, el Club Diògenes organitza la II Jornada Tarracolúdica: «amb les nostres partides de jocs de taula podràs simular viatges a Mart com a responsable d’una empresa terrestre que vol terraformar, competint amb d’altres, aquest planeta; o bé crear una civilització tecnològicament avançada que et permeti descobrir planetes desconeguts en galàxies llunyanes i intentar colonitzar-los abans que d’altres; o liderar una saga de races malèfiques que han de conquerir abans que ningú els planetes de la resta. Vols fer una cursa esbojarrada per a fer caure les naus rivals en forats negres? T’agradaria participar en una competició per a veure qui construeix la nau més potent, però amb materials de dubtosa qualitat que no resistiran gaire els impactes de meteorits per petits que siguin?»

En el marc de les jornades, els participants tindran l’oportunitat de viure de forma molt divertida i amena totes aquestes aventures al voltant d’un tauler, amb jocs com:

Terraforming Mars (Maldito Games)
Cosmic Encounters (Edge)
Galaxy Trucker (Devir)
Misión planeta rojo (Edge)
Ad Astra (Nexus)
Eclipse (Lautapelit)
Space Walk (Morapiaf)
i altres jocs adreçats per tothom,

L’accés a les Jornades Tarracolúdiques és gratuït i estan obertes, des de les 19 a les 24 hores, a totes les persones majors de 18 anys o menors acompanyats dels pares. Es celebraran a la Plaça de Sant Fructuós, 1, baixos, de Tarragona, al local de l’Agrupament Escolta i Guia Alverna. Allí hi trobareu un bon ambient, amb jocs de tota mena i diferents nivells de dificultat, des dels més bàsics per a novells fins a jocs de major complexitat per a jugadors més experimentats. Abans de començar cada partida estareu acompanyats per algun dels membres del club, els quals us explicaran les regles perquè no tingueu cap dificultat i us facilitarem companys de joc si fos necessari per organitzar les partides.