Filadors obre portes l’1 d’abril com a aparcament de pagament i amb places per a abonats

Per . Actualitzat el

La Regidoria de Governació informa que a partir del dilluns 1 d’abril, l’aparcament municipal dels Filadors ja funcionarà com a pàrquing de pagament per als vehicles en sistema de rotació i els abonats disposaran de les places que els hi han estat adjudicades. El dissabte 30 i el diumenge 31 de març l’aparcament encara serà gratuït però per entrar s’haurà de recollir el corresponent tiquet i per sortir caldrà validar-lo.
El regidor responsable de l’àrea, José García, ha explicat que aquests dies el personal del departament de Seguretat i Protecció Civil està contactant amb les persones que han obtingut una plaça d’abonat, després d’haver participat en el procés de concessió corresponent, per lliurar-los el contracte i la targeta per accedir a l’aparcament. Cal recordar que de les 248 places d’estacionament de l’aparcament, se n’han concedit 73 a lloguer. A més, també s’han efectuat diverses actuacions de posada al dia tant de l’equipament com de la maquinària.
El preu de l’estacionament de rotació és de 0,01 €/m. L’horari de l’aparcament serà de 7.30 h a 21.30 h. Fora d’aquests horaris, els llogaters podran entrar i sortir a través d’una targeta magnètica i els usuaris de rotació podran sortir però no podran accedir per aparcar.
L’Ajuntament preveu obrir un nou procés per concedir més places de lloguer. Oportunament, se n’informarà a la població.