El mentalista Anthony Blake actuarà al Festival de Màgia Impossible

Per . Actualitzat el

El primer cap de setmana d’abril torna el Festival de Màgia Impossible a la Canonja. Enguany, l’àrea de cultura de l’Ajuntament, amb la col·laboració de Batall Produccions, Teatre Màgic i Diputació de Tarragona, presenta les catorzenes jornades amb el que ja és el seu format habitual de gala internacional divendres, espectacle temàtic dissabte i diumenge de carrer.

Un format que gaudeix de molta acceptació i que permet incloure novetats i variacions que el fan interessant any rere any. Així, a la gala d’enguany, trobarem l’elegància dels francesos Kenris Murat et Aurélia, l’estil fresc i modern de G. Alexander i també el retorn de les grans il·lusions a càrrec de Giro & cia, tot això amanit amb la màgia còmica de Carlos Adriano, que presentarà la gala.

Dissabte al matí, l’espectacle “Pasen y vean” mostrarà novament la divertida màgia de Carlos Adriano i serà el preludi màgic del nou espectacle que Anthony Blake presenta a la Canonja. El mentalisme, aquesta especialitat dins del món de la màgia no havia estat encara representat tal com es mereix dins del Festival Impossible. La nit canongina esdevindrà plena de revelacions i noves experiències.

Finalment, diumenge al matí, es dedicarà als espectacles de carrer. Amb l’elefant Hathi del Centre de Titelles de Lleida i la màgica d’un vell conegut de l’Impossible, el mag Karlus: emotiu i divertit a l’hora.

Pel que fa a espais, es manté com a eix central el Poliesportiu i les instal·lacions del seu voltant per les actuacions de dissabte al matí i l’inici de la cercavila. També, pel que fa a preus, es manté la línia d’ofertes d’anys anteriors que permeten gaudir de dos espectacles al preu d’un.

El tret de sortida del festival tindrà lloc el dimecres dia 3 d’abril on el Mag Gerard ens oferirà un tast de la seva màgia de prop.

El regidor de cultura, Salvador Ferré, destaca que “l’Impossible és un dels projectes culturals més destacats del nostre municipi perquè és un festival únic a les nostres comarques i perquè traspassa fronteres”. A més, afegeix “aconseguir mantenir durant tants anys la qualitat en tots els espectacles no és gens fàcil i penso que gràcies a la col·laboració de Batall Produccions i del Teatre Màgic ho estem aconseguint en majúscules”.