El Centre d’Art presenta ‘Narratives particulars’, d’en Pere Español

La mostra fa un repàs a l’obra de l’artista i també exposa peces inèdites

Per . Actualitzat el

El Centre d’Art de Tarragona presenta Narratives Particulars, de Pere Español, una mostra de producció pròpia dins el projecte Trajectòria i que està comissariada per Aureli Ruiz. L’exposició fa un repàs pel treball gràfic de l’artista i també s’exposarà obra nova inèdita.

 

Pere Español Bosch, nascut a Valls és un artista plàstic multidisciplinar que treballa sobre diferents tècniques. Ha realitzat nombroses exposicions pictòriques individuals i col·lectives, ha editat, amb Agustí Domingo i diversos escriptors, una sèrie de carpetes d’obra gràfica i llibres d’artista, ha participat en instal·lacions per accions dramàtiques i ha elaborat escenografies per a teatre. Les obres exposades a l’Espai Expositiu Tinglado 2, podríem agrupar-se en dos grans pols, la trama oscil·la entre un relat fictici i una versemblant, de narrativa personal.

 

Per aquest motiu, l’espai expositiu del Tinglado s’ha dividit en tres estances i en sis àmbits per acollir l’obra, dins d’un paràmetre de temps, que comença l’any 2013 i que arriba fins ara.

 

La mostra compartirà espai i dates amb la videocreació guanyadora del Festival LOOP 2018, El Estado de Malestar de María Ruido, premi del que som coorganitzadors junt amb la resta de Centres d’Arts Visuals de la Xarxa.

 

L’exposició es podrà veure al Centre d’Art Tarragona, al Tinglado 2, fins al diumenge 5 de maig, amb l’horari següent: de dimarts a divendres, de 16 a 19 h, dissabtes, de 11 a 13 h i de 16 a 19 h, i diumenges i festius, de 11 a 14 h. La videoprojecció es podrà veure amb els mateixos horaris fins al 28 d’abril.