Vuit persones s’incorporen a l’Ajuntament en un nou pla d’ocupació

Per . Actualitzat el

Un total de vuit persones s’han incorporat aquest principi d’any a l’Ajuntament de Torredembarra dins d’una nova edició del Programa Treball i Formació subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu amb un import total de 116.217,60 €. Les línies d’actuació en què s’han incorporat aquests treballadors són:
• Ampliació i optimització del sistema de gestió d’incidències a la via pública i serveis de neteja viària i recollida de residus. Tres persones amb perfil de peó per un període de sis mesos i dues persones amb perfil d’atenció al client per un període de dotze mesos.
• Circuit saludable: recollida de dades i registre d’entitats i equipaments esportius del municipi. Una persona amb perfil d’atenció al client per un període de sis mesos.
• Programa DONA: Ampliació i optimització del sistema de gestió d’incidències a la via pública i serveis de neteja viària i recollida de residus, i ampliació i actualització del registre municipal d’activitats. Dues treballadores amb perfil d’atenció al client per un període de dotze mesos.