Dídac Nadal opta a l’alcaldia encapçalant Junts per Tarragona

La consellera Cristina Guzmán és la número 2 de la llista electoral

Per . Actualitzat el

El candidat a l’alcaldia de Tarragona Dídac Nadal ha anunciat aquest dimarts que es presentarà a les eleccions municipals del pròxim maig sota el nom Junts per Tarragona. “Dóna sentit al nostre primer i principal objectiu: Treballar junts i juntes per Tarragona, perquè som conscients que només amb la implicació de tots assolirem la Tarragona que volem”, ha explicat Nadal, que ha destacat que “Junts per Tarragona engloba tota la ciutadania tarragonina de diferents sensibilitats, perquè posem Tarragona per sobre i per damunt de tot i considerem que el moment actual que viu la ciutat requereix superar les lògiques de partit”.

“Volem que Junts per Tarragona sigui el punt de trobada de tots aquells tarragonins i tarragonines que volen una Tarragona millor: Il·lusionant, amable, participativa, cohesionada, integradora i competitiva. I ho volem fer junts i juntes”, ha manifestat l’alcaldable, que ha assenyalat que “el nostre gran projecte és Tarragona i la seva gent”.

Cristina Guzmán, número 2 de la llista electoral

La consellera Cristina Guzmán ocuparà el número 2 de la llista de la candidatura de Junts per Tarragona a l’alcaldia de Tarragona. “La seva implicació ha quedat més que demostrada, així com la seva honestedat i enorme treball diari enfocat a la millora de la qualitat de vida de la ciutadania. De fet, nombrosos membres del teixit associatiu de la ciutat ens han demanat que la Cristina ocupés aquesta posició”, ha manifestat Nadal.

Per la seva banda, Guzmán, ha agraït a Nadal “que hagi comptat amb mi per donar continuïtat al projecte que vàrem iniciar amb l’Albert Abelló que es basava i es basa en treballar al costat de les entitats de tots els sectors de la ciutat”. “Continuarem escoltant al teixit associatiu per donar solució a totes les seves necessitats i construir entre totes i tots la Tarragona que volem”, ha conclòs.