Bruno Sokolowicz oferirà la xerrada Trencant barreres comunicatives

El presentador del programa ‘Sputnik’ de TV3 serà dimecres a l’Espai Jove Kesse

Per . Actualitzat el

Aquest dimecres, 27 de març, tindrà lloc la tercera de les jornades Comunicant en Jove amb la xerrada “Trencant barres comunicatives” (19h) a l’Espai Jove Kesse, a càrrec dels comunicadors Bruno Sokolowicz i Eduard Prats.

Com i amb quins mitjans es comunicaven el jovent de generacions passades i quines barreres van trencar? Els assistents gaudiran d’un viatge en el temps amb aquells que en el seu dia van reinventar la comunicació, adaptant els mitjans existents per explicar millor les seves inquietuds.

L’acte comptarà amb la intervenció destacada de Bruno Sokolowicz: periodista, presentador, activista i emprenedor català nascut a l’Argentina. Treballa més d’una dècada com a guionista i presentador del programa de televisió musical Sputnik, del Canal 33 (Televisió de Catalunya). Complementa els seus estudis econòmics amb un Màster en Direcció d’Empreses de Ràdio (UAB, Cadena SER, Santillana Formación). Treballa a TVE, Ràdio4-RNE, TVC, Los40, Catalunya Radio, iCat i és soci fundador de ScannerFM, la primera ràdio online amb Premi Ondas.

Com a segona ponència de referència cal mencionar Eduard Prats: Comunicació corporativa i audiovisual. Directiu especialitzat a gestionar mitjans de comunicació. Coach en comunicació. Gestió d’equips humans. Dinamitzador en comunicació, màrqueting i publicitat. Locutor professional amb estudi propi Online. Organització d’Esdeveniments Empresarials.

La xerrada serà presentada i dinamitzada per Silvia Petit, periodista i locutora de Ràdio Ciutat de Tarragona

L’acte està coorganitzat conjuntament amb Ràdio Ciutat de Tarragona.

L’entrada és lliure i es recomana reservar inscripció a www.tarragonajove.org