El Nàstic perd a casa contra el Málaga CF

Un gol de Pacheco va donar la víctoria als andalusos

Per . Actualitzat el

El Nàstic ha perdut davant el Málaga CF al Nou Estadi amb un gol de rebot de Pacheco al tram final del partit. Tot i que el conjunt d’Enrique Martín ha tingut ocasions per, com a mínim, aconseguir un empat finalment s’ha quedat sense sumar i queda amb 24 punts a la classificació abans de jugar dilluns 1 d’abril al camp del Real Zaragoza.

El partit ha començat amb una bona ocasió del Nàstic quan, en el minut 3, una jugada de Pipa per banda dreta ha acabat amb centrada a Luis Suárez, però la rematada del davanter ha marxat fregant el pal dret de la porteria andalusa. Tot i que l’equip visitant ha tingut bona part del control de la pilota durant la primera part, no ha inquietat la porteria tarragonina i en el minut 27, l’opció de marcar ha tornar a ser per al Nàstic amb una potent rematada de Kanté des de fora l’àrea, que el porter del Málaga CF ha enviat a corner.

A la segona part el Nàstic ha arrencat dominador del joc, però el conjunt andalús ha tingut la primera ocasió: en el minut 54 una acció personal de Blanco Leschuk dins l’àrea ha acabat amb una rematada al travesser. La rèplica tarragonina ha arribat amb un xut de Viti, cinc minuts després, que ha aturat Kieszek. Tot i el domini grana, en el minut 72, el Málaga CF ha aconseguit el 0-1 amb un gol de rebot de Pacheco. Fins al final del partit, l’equip d’Enrique Martín ha intentat buscar la porteria rival però no ha tingut encert per aconseguir, com a mínim, l’empat.

El Nàstic jugarà la pròxima jornada dilluns 1 d’abril (21 hores) a l’estadi de La Romareda davant el Real Zaragoza, en partit corresponent a la jornada 32 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions
Nàstic: Bernabé, Fali, O. Thioune, Kanté (Uche, 75′), Pipa (Sadik, 76′), Imanol G., R. Guerra (Viti, 57′), Noguera, Abraham, L. Suárez, Salva.
Málaga CF: Kieszek, Diego González, Luis H., Adrián, Blanco Leschuk, I. Alejo (David Lombán, 89′), Cifuentes, F. Ricca, J. Ontiveros (Pacheco, 53′), Erik Morán, Harper (Mula, 69′).

Gols
0-1,  Pacheco (72′).

Àrbitre
Juan Luis Pulido Santana (col·legi Las Palmas).

Targetes
Grogues a Pipa (31′), I. Alejo (62’′), Adrián (71′) i Pacheco (83′).

Camp
Nou Estadi.  6.212 espectadors. Partit corresponent a la jornada 31 de LaLiga 1|2|3.
Abans de començar el partit s’ha guardat un minut de silenci en memòria de l’expresident del Nàstic, Antoni Vallverdú Llauradó. Els jugadors granes han jugat amb braçalet negre.