El Casal x Setmana Santa de l’Espai Jove Kesse arriba a la sisena edició

Aquest dilluns s’obren les inscripcions a les activitats per a joves de 12 a 35 anys

Per . Actualitzat el

La sisena edició del Casal x Setmana Santa es farà del 13 al 18 d’abril a l’Espai Jove Kesse, durant totes les tardes, de 16.30 a les 21 h. Les activitats i serveis que ofereix l’espai estan dirigides a joves de 12 a 35 anys. Aquesta iniciativa de programació oberta pretén aproximar els recursos i serveis de l’equipament municipal durant l’any. Les inscripcions a les activitats s’obren aquest dilluns.

Els joves participants tindran l’opció de provar els espais i materials que es troben en cessió, com aules de reunió i/o treball en grup, d’assaig o d’entrenament, de cuina o de fotografia, entre d’altres. Durant aquests dies es podrà accedir sense haver de disposar del carnet Tarragonajove.

Com activitats formatives i d’educació, de nou està previst realitzar el curs de premonitor/a de lleure per a joves de 15 a 17 anys, on durant quatre dies 25 joves podran dedicar descobrir tècniques i recursos claus per iniciar un camí formatiu i professional en el món d’educació en el lleure. El curs és gratuït i es realitzarà de 16.30 a 20.30 h del 15 al 18 d’abril.

A banda, les persones joves que accedeixen als espais podran participar durant cada tarda en activitats diverses. D’aquesta manera el dissabte 13 d’abril es podrà participar al Torneig Torneig PVP Kingdom Cup organitzat per la “Comunitat Pokémon a Tarragona” on, amb normes específiques i un format en fase de grups i eliminatòries, es vol que els amants de Pokémon tinguin un altre al·licient per divertir-se jugant a aquest joc. Del 15 al 18, l’Associació de Rol i estratègia de Tarragona oferirà espais de joc per a les persones joves interessades en aquest hobby. El dimecres 17 s’oferirà el taller de Booty dance i Twerk des de una perspectiva feminista i el dijous 18 l’entitat Poligon Cultural oferirà un taller de grafit. D’altra banda, durant totes les tardes hi haurà activitats diverses als espais compartits de la primera planta adreçades a joves de 12 a 19 anys, principalment manualitats, gimcanes, jocs de taula, tennis taula, futbolí, videojocs, etc…

L’Espai Jove Kesse estarà obert durant les vacances de Setmana Santa les tardes de 16.30 a 21 h. El sistema de portes obertes permetrà l’accés a la totalitat de l’espai per tal de fer-lo més proper, poder-lo descobrir i conèixer-ne les possibilitats com a recurs permanent i referent juvenil.

Per més informació i inscripcions es poden realitzar presencialment als espais joves o a través del web www.tarragonajove.org.