Messer col·labora en el nou centre de La Muntanyeta a Bonavista

L’empresa realitzarà el disseny i la instal·lació d’una xarxa de subministrament de gasos medicinals

Per . Actualitzat el

L’empresa Messer Ibérica i la Fundació La Muntanyeta han signat avui un conveni de col·laboració per a la instal·lació d’una xarxa de subministrament de gasos medicinals que proveirà el nou centre La Muntanyeta Bonavista d’oxigen medicinal i d’un sistema de buit en totes les dependències del nou edifici. D’aquesta manera, l’empresa col·labora amb el nou equipament que donarà atenció a les persones amb paràlisi cerebral.

Amb aquest conveni, Messer es compromet a dissenyar, subministrar els materials necessaris i instal·lar aquesta xarxa, que inclou des de les fonts de subministrament fins als punts de consum. Aquesta instal·lació en totes les dependències del nou centre, tant en les habitacions com en les sales terapèutiques, facilitarà l’atenció mèdica de les persones amb paràlisi cerebral.

Molt sovint, les persones amb paràlisi cerebral tenen problemes respiratoris, i amb aquesta instal·lació, es facilitarà l’atenció sanitària a la mateixa sala on es trobi la persona sense haver de fer cap trasllat. Això garantirà que la persona es pugui trobar en un entorn confortable, ja que podrà estar en un espai personal i amb intimitat en el moment que hagi de rebre una atenció mèdica. “Estem molt contents per la implicació de Messer en aquest projecte, ja que amb la seva col·laboració afegim més qualitat als serveis que oferirem a La Muntanyeta Bonavista”, apunta el vicepresident de la Fundació La Muntanyeta, Pepe Pedregal.

El director tècnic de Messer Ibérica, Rubén Folgado, afirma “que aquesta col·laboració està en línia amb el compromís de l’empresa amb el territori. Seguint la petició de suport de la Muntanyeta, volíem fer una aportació que correspongui a la nostra activitat com a especialista en gasos industrials i medicinals per a donar valor a aquest projecte.”

Fundació La Muntanyeta
La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre que té com a finalitat defensar els drets de les persones afectades per paràlisi cerebral i etiologies similars, a més d’oferir- los tots els serveis necessaris per a la seva educació, atenció a la salut i residencial, inserció social i laboral, gaudiment de l’oci i temps de lleure i tot allò que permeti el seu desenvolupament i benestar de les seves famílies. Actualment, La Muntanyeta treballa per ampliar els seus serveis en un nou equipament al barri de Bonavista. El nou centre comptarà amb 50 places de centre ocupacional i 60 places de residència per a persones amb paràlisi cerebral.

Messer
Messer Ibèrica de Gases S. A. opera des del 1970 en el complex químic de Tarragona on compta amb plantes de producció de gasos de l’aire i subministra a grans clients del sector a través d’una xarxa pròpia de gasoductes. L’empresa disposa també de plantes d’envasament de gasos que distribueix a través d’una àmplia xarxa de distribuïdors en tota la Península. La seva gamma de productes comprèn gasos industrials, alimentaris, medicinals i per a laboratori. El seu compromís amb el territori es reflecteix en diferents col·laboracions amb projectes socials, educatives i esportius. La companyia pertany al Grup Messer, la major empresa familiar de gasos industrials a nivell mundial, fundat fa més de 120 anys a Alemanya. Messer compta amb activitats a Europa, Àsia i Amèrica amb un total d’ 11.000 empleats.