S’obren les inscripcions per a la 12a Cursa 1 de Maig

Per . Actualitzat el

Els Atletes d’Altafulla i l’Ajuntament d’Altafulla han obert el període d’inscripcions per participar en la 12a edició de la Cursa 1 de Maig. Aquesta prova se celebra al voltant del marc incomparable del Castell d’Altafulla i recorre els diferents carrers de la Vila Closa.

 

Per participar-hi s’ofereixen diferents modalitats d’inscripció a preus reduïts. La inscripció a partir d’ara i fins al 23 d’abril és de 10 €; del 24 d’abril fins al 29 d’abril, 12 €; i el mateix dia de la prova, 15 €. Les inscripcions es poden fer al portal web athleticevents.net, i de forma presencial, a la Botiga Athletic Events de Tarragona, a la Rambla Francesc Macià,5; i a la Botiga Boom Esport de Torredembarra, al carrer Antoni Roig, 89. Per a les curses infantils, la inscripció presencial es tancarà el mateix dia de la prova a les 9:15h.

 

Com a novetat en aquesta edició, els Atletes d’Altafulla posen a la disposició dels corredors Open, i de forma gratuïta, un entrenador llicenciat en Educació Física, que coordinarà la seva preparació. De manera presencial, ho podran fer tots els dimecres de 18:45 h a 19:45 h al Parc de Safranars, a l Ronda d’Altafulla. Només cal que es presentin a l’hora i lloc indicats i comencin a preparar-se amb la col·laboració dels Atletes d’Altafulla.

 

L’esdeveniment es divideix en dues parts. La primera, que començarà a les 9:45h del matí i està dedicada exclusivament als infants amb diverses curses i distàncies, en funció de l’edat dels participants, i combina l’activitat física amb un ambient lúdic i festiu que fa gaudir als més menuts d’un dia d’esport i els inicia en la pràctica de l’atletisme.

 

I la segona, dedicada als més grans, que consisteix en una cursa que començarà cap a les 11:30h en un circuit urbà que passa per dintre de la Vila closa i acaba al Castell. Aquest circuit té una distància total de cinc quilòmetres, i és apte per a totes les edats i per a tots els estats de forma. La cursa està cronometrada amb xip i se surt des de davant del Castell d’Altafulla.

 

L’organització ha anunciat que hi haurà servei de guarda-roba i dutxes, cronometratge amb xip, bossa del corredor, avituallament líquid i sòlid a final de cursa (fruita, coca, entrepà, refrescos…), animació durant la cursa, inflables per als més petits, fàcil aparcament, assegurança i assistència mèdica.

 

Tant Atletes com Ajuntament preveuen mantenir la participació dels darrers anys que ha estat de gairebé un miler de corredors, d’entre 600 infants i 300 adults. De fet, l’organització tanca el número màxim de participants als 300 atletes per una correcta organització de la cursa Open de 5.000 metres.

 

Per quarta edició consecutiva, es comptarà amb la prova “Corre amb un amic” per a nens i nenes amb discapacitat, que participaran, acompanyats amb un amic o sols, en una cursa de 130 metres no competitiva, i que va ser premiada amb el Premi Auriga Fuscus, del Consell Esportiu del Tarragonès, per als valors i la integració social.

 

L’organització anima a la participació de tots els públics per gaudir d’un dia d’esport familiar en un ambient festiu i envoltats d’un marc incomparable com és l’entorn de les Eres de la vila d’Altafulla.