Afeccions al trànsit en motiu dels Tres Tombs

Per . Actualitzat el

La celebració, aquest diumenge 17 de març, dels tradicionals Tres Tombs comportarà restriccions d’estacionament i de circulació en els carrers del recorregut.

 

Per tal de garantir que no hi hagi vehicles estacionats als carrers per on passaran els cavalls i carruatges, hi restarà prohibit l’estacionament des de les 20 h del dissabte 16 de març fins a les 16 h del dia 17. Els vehicles que no hagin sigut retirats per els seus propietaris seran retirats durant la nit del dia 16 al 17 de març per la grua municipal.

 

L’avinguda Vidal i Barraquer, en el tram comprès Manuel de Falla i Enric d’Ossó, estarà tancada al trànsit des de les 7 fins a les 16 h. A la resta del recorregut la circulació es tallarà i es reobrirà progressivament al llarg del matí, sempre tenint en compte el pas de la comitiva i la neteja dels carrers.

 

Es recorda que el recorregut d’aquesta edició dels Tres Tombs és el següent:

Vidal i Barraquer, Francesc Bastos, Ramón y Cajal, Rambla Nova (tres tombs a la mateixa, del Balcó fins a la cruïlla del monument als Herois de 1811) i tornada pel mateix recorregut, Ramón y Cajal, Francesc Bastos i Vidal i Barraquer.