Un grup de menors estrangers no acompanyats s’incorporen al Voluntariat Grana

Per . Actualitzat el

El programa de Voluntariat Grana que impulsa el Gimnàstic de Tarragona fa un pas més amb una acció dirigida als Menors Estrangers No Acompanyats (MENA). Amb la col·laboració de la Fundació Diagrama i el centre d’acollida La Mercè, una vintena de joves que han arribat recentment al nostre territori col·laboraran amb l’entitat grana des del programa de voluntariat.

D’aquesta manera, aquest dimecres deu MENA tutelats per la Fundació Diagrama han visitat el Museu del Nàstic de l’Avinguda Catalunya on la responsable del Voluntariat Grana, Bito Fuster, els ha fet una jornada de formació i, a més, han pogut conèixer la història de l’entitat.

Posteriorment, els joves han fet un recorregut per les instal·lacions del Nàstic on el responsable d’instal·lacions del club, Jordi Ruiz, els ha explicat alguns dels detalls de les accions de voluntariat. A més, un cop acabat l’entrenament del primer equip s’han pogut fotografiar amb la plantilla sobre la gespa del Nou Estadi.

Aquesta acció formativa la repetiran la pròxima setmana deu joves del centre d’acollida La Mercè. A partir d’aquí, aquests joves s’integraran en el programa Voluntariat Grana per col·laborar en les diferents accions i activitats que promou el club.