Un gran centre comercial i residencial substituirà l’IKEA

Els propietaris han venut els terrenys del PP10 a la promotora Ten Brinke

Per . Actualitzat el

La promotora holandesa Ten Brinke és la nova propietària dels terrenys del PP10 on s’hi havia d’ubicar l’IKEA. Desprès del cop de porta de la multinacional sueca, els propietaris han decidit vendre els terrenys a Ten Brinke que hi contruïrà un gran centre comercial i residencial.

El PP10 està ubicat entre les Gavarres i l’Anella Mediterrània, a mig camí entre Tarragona i Reus i al centre d’un nus de carreteres format per l’AP-7, l’A-7, la T-11 i l’N-340. El polígon té una superfície comercial de 68.000 metres quadrats que preveu acollir un gran barri per a 4.000 persones.

El consistori ha assegurat que començarà a treballar immediatament per atorgar la llicència d’obres i urbanitzar els terrenys, fet que facilitarà la instal·lació del gran centre comercial.