Hermanos Guasch i el Club Nàutic de Salou organitzen el concurs de pesca més solidari

Per . Actualitzat el

El Selective Barracuda Tour Costa Daurada, el concurs de pesca a mar obert per als amants de la mar, ja té data. El pròxim 6 d’abril, la 3a edició del torneig reunirà a les costes tarragonines a pescadors aficionats amb un rerefons de marcat caràcter solidari: lliurar les captures marines aconseguides a l’associació Banc d’Aliments de les Comarques de Tarragona (amb seu a Reus), una associació sense ànim de lucre molt arrelada al territori.

Organitzat a duo per la nàutica Hermanos Guasch i el Club Nàutic de Salou, el concurs, que compta amb el patrocini de la gamma de motors fora borda Suzuki, serà una oportunitat perquè els participants gaudeixin d’un competitiu, alhora que amigable, dia de pesca. La col·laboració entre Guasch i el nàutic de Salou pretén també apropar el mar, i les múltiples activitats que se’n deriven, a la societat en general. En aquest sentit, les dues organitzacions aprofitaran l’ocasió per generar sinergies que permetin tal objectiu.

La costa tarragonina: l’avantsala d’una competida final

L’esdeveniment tindrà com a base d’operacions al Club Nàutic de Salou i el suport de la drassana francesa Beneteau, fabricant, entre altres, d’embarcacions dissenyades específicament per a la pesca esportiva, les “Barracuda”, que donen nom a l’esdeveniment.

El III Selective Barracuda Tour Costa Daurada 2019 arrencarà a primera hora del matí (7:00 h) amb una reunió de tripulacions per explicar les bases de l’esdeveniment. Després d’un intens matinal de pesca, les embarcacions hauran de tornar a port abans de les 13:00 h per procedir a la verificació i pesada de les captures que es lliuraran al Banc dels Aliments. La jornada es tancarà amb un dinar de germanor en què s’anunciaran els premis als guanyadors del “Selective Costa Daurada”.

El torneig, que s’ha convertit en un dels concursos amb més reconeixement i projecció a Europa aquests últims anys, el formen aquest i altres “Selectives” realitzats prèviament per tot el continent de forma gairebé simultània. Per als seus participants, el “Selective” que se celebra a la Costa Daurada és una immillorable ocasió per alçar-se amb un trofeu que dóna automàticament un pas a la gran final internacional del Barracuda Tour i que es celebra a Port Crouesty (França) del 15 al 18 de maig de 2019.