Raquel Saavedra, nova directora de l’ONCE a Tarragona

Per . Actualitzat el

Tarragona, 8 de març de 2019.- Dilluns 11 de març a les 19.00 h a la Direcció de l’ONCE a Tarragona (Rambla Vella, 10), tindrà lloc la presa de possessió de la seva nova directora, Raquel Saavedra.

L’acte estarà presidit per Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona i comptarà amb Eduard Rovira, alcalde de Torredembarra; Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya; Rafaela Pérez, vicepresidenta primera del Consell Territorial i Àngel Ávila, sotsdelegat territorial. També participarà Sara Gimeno, que ha estat directora de l’ONCE a Tarragona des del febrer de 2015 i ara és la nova delegada territorial de l’ONCE a La Rioja, i Francisco Sánchez, ratificat com a sotsdirector de l’ONCE a Tarragona.

Raquel Saavedra Salvador, nascuda al 1981, és afiliada a l’ONCE des del 1983. És llicenciada en Dret i col·legiada com advocada. Al 2006, va realitzar un Màster en Gestió de Recursos Humans a la Escuela de Negocios San Pablo CEU de Madrid. De juny de 2007 a octubre de 2011 va ser la responsable del Departament de Serveis Socials per Afiliats a la Direcció de l’ONCE a Tarragona. Des de novembre 2016, ha estat directora de l’agència de l’ONCE a El Prat de Llobregat.

La direcció de l’ONCE a Tarragona presta serveis a 810 afiliats i compta amb 176 agents venedors dels diferents productes que comercialitza l’Organització.