El president de Repsol es reuneix amb els alcaldes del territori

Per . Actualitzat el

Antonio Brufau ha realitzat una trobada amb empleats del Complex Industrial de Tarragona per explicar-los l’estratègia de la companyia, tractar temes d’interès i intercanviar informacions i punts de vista amb els professionals que desenvolupen la seva labor al complex. Juan Antonio Carrillo de Albornoz, director executiu de Negocis Industriales i Trading; José Luís Bernal, director executiu de Química; i la directora de Relaciones Institucionals, Marta Camacho Parejo, han acompanyat al president de Repsol, Antonio Brufau.

El president de la companyia s’ha reunit també amb els alcaldes dels municipis en els quals el Complex Industrial de Repsol a Tarragona hi té instal·lacions industrials. En la reunió que han mantingut, Antonio Brufau ha abordat el present i el futur de Repsol, el compromís de la companyia amb l’entorn del Complex industrial a Tarragona, així com els reptes més importants als quals s’enfronta la companyia energètica en l’àmbit nacional i internacional.