La campanya Proace Solidària de Toyota recull 223 quilos de menjar

Per . Actualitzat el

Una delegació de Toyota, encapçalada per la responsable de Marketing i Comunicació de Toyota Autoforum ha fet entrega a la seu del Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona dels 223 quilos de menjar recollits en la campanya “Proace Solidària”.
El president del Banc dels Aliments de Tarragona, Eusebio Alonso, ha volgut agrair a tots els que han col·laborat en la recollida. “Vull posar en valor aquesta coresponsabilitat social d’empreses que, com Toyota, col·laboren a pal·liar la fam al nostre territori”, ha explicat Alonso, tot destacant que “els aliments del Gran Recapte ja s’han acabat, i accions com aquesta són molt necessàries”.
Per la seva part, la responsable de Comunicació de Toyota ha exposat que “des de Toyota tenim la voluntat de contribuir positivament a la societat, i per això vam impulsar aquesta campanya”. Durant els 15 dies que va durar la recollida s’ha pogut conscienciar a empleats i clients de la importància d’ajudar a les persones que més ho necessiten. “Gràcies a tots els que han participat a algun dels 5 concessionaris de la província hem recollit més de 200 quilos d’aliments bàsics”, ha conclòs Armesto
Ambdues parts s’han emplaçat a seguir treballant conjuntament en un futur per tal de lluitar contra la fam al nostre territori.