El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE reparteix 350.000 euros a Cunit

Per . Actualitzat el

L’ONCE ha repartit 350.000 euros a Cunit, al sorteig del cupó diari d’ahir dimecres 6 de març (www.juegosonce.es)
Juan Carlos Moreno Morillas, agent venedor dels jocs responsables de l’Organització, és qui ha portat la sort a Cunit, des del punt de venda a l’Avinguda Barcelona, núm. 30. Juan Carlos va vendre 10 cupons premiats amb 35.000 euros cadascú d’ells. En total, va repartir 350.000 euros.
Cunit pertany administrativament a la direcció de l’ONCE a Tarragona, que presta serveis personalitzats a 810 afiliats i afiliades i compta amb una xarxa de 178 agents venedors dels productes de joc de l’Organització.
Enguany, l’ONCE ja ha repartit més de quatre milions i mig d’euros en premis a Catalunya.
El ‘Cupó Diari’ de l’ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, el client té l’oportunitat, per 0,5 euros més, de jugar també a la sèrie i guanyar ‘La Paga’ de 3.000 euros al mes durant 25 anys, que s’afegirà al premi de 35.000 euros.
Els cupons de l’ONCE es comercialitzen pels 20.000 agents venedors que integren la seva xarxa de vendes. Gràcies al Terminal Punt de Venda (TPV) el client pot escollir, a l’instant, el número que més li agradi. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l’ONCE (www.juegosonce.es) i establiments autoritzats. A Catalunya són més de 10.000 els seus afiliats i el col·lectiu de l’ONCE i la seva Fundació supera les 15.000 persones. A Catalunya la venda del cupó dóna ocupació a gairebé 3.000 persones.