PortAventura World inaugurarà el seu primer hotel sostenible

Per . Actualitzat el

Colorado Creek serà el primer hotel del complex amb emissions zero. Aquesta és una línia estratègica impulsada per PortAventura World que s’estendrà a altres establiments del complex per minimitzar la seva empremta mediambiental. Aquesta iniciativa arrenca calculant la petjada de carboni de l’activitat i compensant les emissions GEH associades, convertint així a l’hotel en el primer establiment carboni neutre de PortAventura World.

A través de la certificació Clean CO2, PortAventura World compensarà les emissions mitjançant la compra de crèdits de carboni VER (Verified Emission Reductions) en projectes per a la millora del medi ambient i l’entorn social. En aquest sentit el 2019 es contribuirà al projecte Malawi Borehole, que consisteix en la rehabilitació de pous en comunitats locals de Malawi per subministrar amb aigua potable a 450.000 persones, ja que pràcticament la meitat de la població rural viu sense accés a la mateixa.

Compromesos a canviar el futur
La progressiva reducció de la petjada de carboni en l’activitat de PortAventura World forma part del seu ambiciós pla estratègic de sostenibilitat. En aquesta línia, entre d’altres iniciatives ja aconseguides, destaca que el 100% del subministrament d’electricitat del resort procedeix exclusivament de fonts d’energia renovables sense emissions de CO2, Garantia d’origen (GdO). A més, la companyia manté el seu compromís en la cura del medi ambient, amb el projecte «plàstic zero» per a 2020.

Actualment PortAventura desenvolupa accions per a 13 dels 17 objectius dels ODS i forma part de la plataforma #PorElClima per mobilitzar l’hostaleria contra el canvi climàtic.