La URV reforça la seva oferta de graus amb noves propostes en diferents àmbits del coneixement

Per . Actualitzat el

La universitat és l’espai de formació professional i laboral per excel·lència d’un territori, i com a  entitat vinculada a l’excelència ha d’evolucionar constantment i adaptar-se a les necessitats d’aquell territori i la seva gent. Per això ha de revisar i actualitzar la seva oferta formativa de manera que pugui donar resposta a les necessitats i preferències dels seus estudiants, però també al seu mercat laboral de referència.

En aquest sentit a la Universitat Rovira i Virgili ofereix una àmplia oferta de graus que actualitza cada any amb noves propostes.

Aquest pròxim curs arriba carregat de novetats pel que fa a aquesta formació en diferents àmbits del coneixement. Així, en l’àmbit de les ciències s’introdueix una sèrie de graus de tres anys, com per exemple el grau Tècniques de Desenvolupament d’Aplicacions Web i Mòbils, que permet aconseguir la titulació d’enginyeria elèctrica cursant tan sols un any més.  També s’incorpora l’opció deldoble grau i aquest any es posa en marxa el de Biotecnologia i Bioquímica i Biologia Molecular.

En l’àmbit de les lletres, s’inclou per primera vegada l’arqueologia dins del grau d’Història de l’Art, una disciplina molt vinculada amb el territori de referència de la URV.

D’altra banda, aquest curs serà possible estudiar el grau de Química en anglès, fet que obre la porta a les opcions professionals dins de grans corporacions internacionals, algunes de les quals estan implantades al territori.

La Rovira i Virgili és una universitat que ofereix una formació de qualitat amb un professorat proper i de suport personalutzat. Ofereixa l’estudiant la possibilitat de treballar amb el teixit productiu amb pràctiques en empreses i sortides professionals reals o bé realitzar un programa de mobilitat per estudiar i fer poràctiques arreu del món i gaudir d’un complet programa de beques.
El dia 10 d’abril es fa jornada de portes obertes i eld ies 16 de març i 27 d’abril es pot visitar en família. Més informació a www.urv.cat/portesobertes.