Prop de 9.000 persones visiten el Castell de Vila-seca durant les jornades de portes obertes

Per . Actualitzat el

Un total de 8.789 persones han visitat el Castell de Vila-seca, durant les jornades de portes obertes que han tingut lloc durant 10 dies, des del 23 de febrer fins al 4 de març. Procedents de Vila-seca i d’altres poblacions veïnes, els visitants han gaudit de diversos espais i sales del Castell, totes rehabilitades, des d’on s’han pogut visionar diversos audiovisuals sobre la Vila-seca d’avui, la seva història i els projectes de futur. D’entre aquests vídeos destaquen els relacionats amb la propera restauració del Celler Noucentista i el Pla Director de l’Estadi Municipal.
Cal recordar que el 22 d’octubre de 2005, el ple de l’Ajuntament de Vila-seca aprovava l’adquisició del Castell i del solar adjacent. Situat al nord de l’actual nucli urbà de Vila-seca, a tocar del Celler Noucentista, el seu accés és immillorable i la seva silueta destaca per sobre del frondós pinar que l’envolta.
El projecte de rehabilitació del Castell ha permès dotar l’edifici de totes les garanties estructurals, convertint-se en un equipament de caràcter municipal i polivalent.