Pau Ricomà (ERC) demana «millorar la ciutat amb l’ajuda de tots els tarragonins»

Per . Actualitzat el

Pau Ricomà  confia a dibuixar la Tarragona del futur de la mà dels tarragonins, a qui apel·la per construir conjuntament «una Tarragona pròspera i amb valors republicans al servei dels tarragonins». En la seva presentació com a candidat a l’alcaldia de Tarragona, que va tenir lloc elpassat divendres, Ricomà va destacar que «hem de dibuixar junts la Tarragona que volem, com més gent millor, com més energia concentrada, millor».

El dibuix que proposa Pau Ricomà per tirar endavant el canvi que Tarragona necessita comporta «dibuixar una ciutat cohesionada, participativa, amb una administració moderna, amb el riu com a gran espai de connexió i amb clar compromís metropolità». El candidat d’ERC creu que «la cultura ha d’arribar a tothom i ha de ser motor de canvi» i que «hem de gestionar Tarragona amb responsabilitat global, recuperant l’orgull de passat per tenir esperança en el futur».

El president del Parlament Roger Torrent i destacats líders republicans del territori van acompanyar Ricomà, que s’ha compromès a «millorar la ciutat, amb l’ajuda de tots» i a «posar tota la il·lusió del mon en somiar la Tarragona que volem i dibuixar-la junts».