Millora dels camps de futbol municipals i substitució de la coberta del pavelló de Sant Pere i Sant Pau

Per . Actualitzat el

La Conselleria d’Esports invertirà aquest 2019 mig milió d’euros en la millora d’equipaments esportius de la ciutat. L’anunci l’han fet aquest dijous el conseller de Presidència de l’Ajuntament de Tarragona, José Luis Martín, i la consellera d’Esports, Elisa Vedrina, des del velòdrom de Campclar, equipament que aquest mes de març reobrirà les portes després d’haver romàs tancat els últims dos anys i mig.

 

La partida més gran d’aquest mig milió d’euros contemplats als pressupstos municipals, en total 199.000 €, es dedicarà a la substitució de la coberta del pavelló de Sant Pere i Sant Pau, actualment molt malmesa, tot i que sense comportar danys per als usuaris de la instal·lació. Altres 142.000 € s’invertiran a fer diferents millores als camps de futbol municipals, amb actuacions, entre d’altres, com la reparació dels murs perimetrals dels camps de la Floresta i Bonavista, així com l’arranjament de vestuaris i zones tècniques.

 

Una altra de les actuacions destacades, valorada en 100.000 €, serà la instal·lació de diferents mòduls adjacents (vestuaris, lavabos i una oficina) per donar servei al futur camp de rugbi, que aquest estiu ja estarà arranjat.

 

Els 66.000 € restants es destinaran als treballs d’escalfament de l’aigua de la piscina Sylvia Fontana de Campclar. La resta de l’actuació es finançarà amb una subvenció sol·licitada a través del Pla d’Acció Municipal de la Diputació de Tarragona.

 

Totes aquestes actuacions es contractaran al llarg d’aquest 2019 i s’espera que estiguin enllestides entre finals d’aquest any i principis del vinent.

 

Un equipament que reobrirà les portes de manera immediata, aquest mes de març, és el velòdrom municipal de Campclar. Els últims mesos, abans i després dels Jocs Mediterranis, s’hi han efectuat diferents treballs, valorats en 29.204,05 €, i que permeten dignificar i modernitzar l’espai. En concret durant aquests mesos s’han fet treballs per retirar i encapsular el fibrociment de la coberta, a més de l’arrenjament dels vestuaris, millores en la il·luminació i renovació de la pintura.

 

El velòdrom, que romania tancat des de l’estiu 2016, quan van començar les obres de construcció de l’Anella Mediterrània, es posarà a disposició, a partir de les properes setmanes, de la Federació Catalana de Ciclisme. els clubs ciclistes de la província i el conjunt de la ciutadania.