La Pobla de Mafumet es prepara per viure el Carnaval

Per . Actualitzat el

Tot és a punt a la Pobla perquè els seus habitants puguin gaudir, aquest pròxim dissabte, del Carnaval. Com cada any, la rua de Carnestoltes omplirà els carrers pobletans d’alegria, color i fantasia, gràcies a les més de 650 persones que formaran part de la desfilada. Aquestes estaran integrades en una vintena de comparses, moltes de les quals amb carrossa pròpia.

La gran rua pobletana, organitzada per l’Ajuntament de La Pobla de Mafumet, donarà inici a l’avinguda Tarragona i desfilarà també pel carrer Mina de Madró, carrer Bassal, avinguda Pintor Marià Fortuny, avinguda de la Generalitat, rambla Jaume I i carrer Bassal fins arribar al final del recorregut, fixat al davant del Pavelló Esportiu Municipal.

Durant tot el trajecte, els integrants de la rua estaran acompanyats pel nombrós públic que, perfectament disfressats, contribuiran a engrandir l’ambient festiu que la Pobla viurà aquest dissabte, en una jornada que s’allargarà fins ben entrada la matinada, gràcies al Ball de Carnestoltes que tindrà lloc al Pavelló municipal.

D’altra banda i com és costum a la Pobla, els alumnes de les llars d’infants l’Esquirol i de l’Escola Mare de Déu del Lledó també gaudiran del seu particular Carnaval. Ho faran, en el cas dels estudiants de l’escola, amb una rua infantil pels carrers del poble. Aquesta tindrà lloc la tarda del divendres, i permetrà als joves pobletans lluir les disfresses que, durant els darreres dies, han preparat a les aules amb l’ajuda dels seus educadors.

Finalment, els alumnes de la llar d’infants també protagonitzaran la seva pròpia festa de Carnaval. Aquesta tindrà lloc al Pavelló i estarà organitzada per l’AMPA del centre educatiu, en un acte pensat per a la diversió dels més petits de cada casa, però també de les seves famílies.