Èxit de la primera jornada del cicle Teatre de Circ

Les representacions continuen el 9 de març i el 7 d’abril

Per . Actualitzat el

El Teatret de Circ torna al Teatret del Serrallo i en aquesta ocasió es va iniciar aquest diumenge passat amb un taller de circ amb gran èxit d’acollida. Aquesta nova proposta del Teatret de Circ gira sobre diferents intencions, d’una banda acostar la disciplina a nous públics sobretot amb el taller de circ, una programació per a públic adult en horari de tarda i programació familiar del diumenge al matí. D’aquesta manera s’obre l’oportunitat de conèixer el circ en les seves diferents vessants i amb diverses perspectives.

La jornada del diumenge es va plantejar com un espai d’experimentació per als més menuts. De la mà de la Cia Passabarret, una de les companyies amb més trajectòria del nostre territori, les famílies van gaudir i treure el malabarista que portaven a dins.

Així, les propers jornades del Teatret del Circ seran el dissabte 9 de març, a les 19 h, amb Ricardo Cornelius i Cristi Garbo (Cia. Black and Blue). Dos clowns que juguen a ser músics, o és a l’inrevés? Un espectacle boig amb dos clowns excèntrics, o és a l’inrevés? Blue, la gran diva del music hall, uneix el seu desbordant talent amb el del distingit músic Black en un caòtic popurri de gèneres musicals que van des del blues fins al txa-txa-txa. L’harmonia del públic serà el caos de l’espectacle, o és a l’inrevés?… Tot en un concert desconcertant: Black & Blue.

I, el diumenge 7 d’abril, a les 12 h, actuació de Rodolfo i Rita (Cia. Passabarret). Acrobàcia, il·lusionisme, transformisme, malabars, humor i amor… En Rodolfo i la Rita no són una parella d’artistes: són la parella. En Rodolfo és hàbil i capaç, la Rita és una flor. En Rodolfo és tècnic i efectiu, la Rita és una flor. En Rodolfo és actiu i seductor, la Rita és una flor… Dos personatges que, lluny de ser una parella perfecta a l’escenari, s’han convertit en uns artistes de circ certament antagònics. Dos pallassos en una història d’amor i odi dins i fora de l’escenari que, tot i això, funcionen! Un espectacle per a infants, de pallassos i circ, amb el segell de Cia. Passabarret.

Espectacles per a tots els públics amb invitacions a participo.cat