Concert d’homenatge a Pau Casals aquest mes de març amb el Duo Gee-Mackey

Per . Actualitzat el

El diumenge 3 de març a les 12:30h tindrà lloc a la Sala de la Música del Museu Pau Casals un concert amb el Duo Gee-Mackey format pel violoncel·lista americà David Gee i la pianista Lynne Mackey. El concert, vol ser un homenatge de David Gee al que va ser el seu primer professor de violoncel, Lluís Garcia Renart, deixeble de Pau Casals. El programa, expressament escollit per tocar a la Sala de la Música, inclou peces de Paul Bazelaire que va ser amic de Pau Casals al Conservatori de París, Falla, Chopin i Beethoven.

Així mateix, els diumenges 17 i 24 de març el Museu Pau Casals continuarà amb la seva programació, que té l’objectiu de consolidar-lo com a museu actiu i proper al públic, fent partícips de les activitats que ofereixen a petits i grans.

El diumenge dia 17 de març a les 12h, hi ha programada una nova visita teatralitzada amb el Ramon, pescador de Sant Salvador, i la Maria, la minyona de la Vil·la Casals, que ens aproparan a la vida més quotidiana del Mestre, amb anècdotes que ens faran conèixer la part més humana del músic. L’activitat, que ha tingut molt bona acollida sempre que s’ha realitzat, té una durada aproximada d’una hora i 30 minuts i un cost de 8€ pels adults i 5€ pels menors a partir de 8 anys.

I finalment, el diumenge dia 24 de març a les 12h el museu ens proposa el taller de música en família “Bada Botó”, amb Anna Vega i Marta Canellas, per a famílies amb nens/es d’1 a 5 anys, en el qual la petita Rita ens explicarà que ha perdut una cosa molt petita però molt valuosa per a ella. El taller, basat en el conte amb cançons “Bada Botó” que les autores de la sessió tenen editat amb Bellaterra Música Editorial proposa un format familiar, proper i participatiu que té com objectiu viure plegats una experiència agradable a través de la música i despertar i fomentar d’una manera divertida i lúdica el valor de les petites coses en els infants. L’activitat té un cost de 5€/adults i 3€/infants.

Pel concert del dia 3 de març l’entrada és gratuïta però l’aforament és limitat, per la qual cosa cal fer reserva prèvia trucant al telèfon del museu (977684276) o enviant un correu electrònic a museu@paucasals.org. Per la visita teatralitzada i l’activitat familiar és imprescindible també fer reserva prèvia, ja que les places són limitades.

Més informació a www.paucasals.org